dinsdag 23 juli 2013

Beachclubs

Met deze tropische temperaturen zit je het liefst aan de rand van het zwembad, nippend aan een koel drankje met een parasol binnen handbereik. Op de nederlandse stranden is het dan ook goed vertoeven. Dat een strandpaviljoen helemaal niet standaard hoeft zijn, bewijzen deze beachclubs.
 
 
 
 
 
Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee is zo'n club. Een werkelijk prachtig interieur, waarin je terecht kan voor een hapje, een drankje en een high tea, maar ook voor het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering of presentatie. Ik weet niet of ik me goed zou kunnen concentreren op een vergadering in zo'n omgeving, maar in mijn hoofd zou het een visueel feestje zijn.
 
 
 
 
Voeten in het zand met cocktail of een koud biertje genieten van Latin muziek? Op zondag 28 juli kun je hier terecht voor een Latin Lovers feest on the beach.  Meer informatie kun je vinden op Beachclub Fuel.
 
 
 
 
Je kunt ook een visueel feestje vieren bij Branding Beachclub aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk. Een strandvilla met open haard, ingericht met meubels van sloophout. Heb je iets leuks gezien? De meeste meubels zijn te koop!
 
 
 
 
 
 
Naast het loungen kun je hier ook terecht voor het organiseren van events. Nieuwsgierig geworden? Kijk op Branding Beachclub.
 
Laat je verrassen en geniet nog even wat het warme zomerweer!
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten