woensdag 6 november 2013

Glow-in-the-dark muurstickers

Voor de kinderkamer zijn zoveel leuke dingen te vinden. Kussens die stiekem ook een knuffel zijn, beddegoed met zakken voor de vele beren die echt allemaal mee moeten in bed, wekkers met junglegeluiden, noem maar op. Ik ontdekte laatst deze muurstickers.
 
Zo op het eerste gezicht een gewone muursticker, maar zodra je het licht uit doet blijkt het een glow-in-the-dark sticker te zijn. Hoe cool is dit! De stickers van de robot en de boom zijn o.a. te koop bij Bol.com en Kek Amsterdam vanaf 119 euro. Een glow-in-the-dark sticker van een huisje met een verlicht raam is er al vanaf 69 euro.
 
 
Naschrift 06-12-2013
 
Leuk idee, maar wil je niet zoveel geld uitgeven? Maak zelf een boom op de muur met verf. Knip blaadjes uit verschillende soorten behang en plak het op de boom met behanglijm. De glow-in-the-dark muurstickers haas, vlinders, wolken en vogels zijn los verkrijgbaar bij Kek Amsterdam, vanaf 5,95. Ook de fotostickers van het hert en de vos zijn los te bestellen (19,95). Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt ;-).
 

1 opmerking:

  1. Wat gaaf dat je nu ook al glow in the dark muurstickers hebt!
    Ideaal voor mijn zoon, die is namelijk helemaal gek op de glow in the dark stickers.

    BeantwoordenVerwijderen