donderdag 14 november 2013

Verkoopstyling in Göteborg

Huizen staan tegenwoordig een stuk langer te koop als voor de crisis. Kopers hebben dan ook een grote keus. De meeste mensen vinden het moeilijk om door alle meubels, fotolijstjes, gymtassen en de berg lego heen te kijken. Vandaar dat er tegenwoordig steeds meer gebruik wordt gemaakt van verkoopstyling. Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Een stylist maakt een onpersoonlijk, maar optimaal ingericht huis, waar kijkers goed kunnen zien wat de mogelijkheden voor zichzelf zijn. Hiermee onderscheidt je je op de woningmarkt. Een mooi voorbeeld is dit appartement in Göteborg, Denemarken.

 

Van de keuken gaan de gelukshormonen nou niet bepaald stromen. Je moet een flinke portie fantasie hebben om hier strakke, moderne keuken te visualiseren.


 
Met witte muren als basis is er een interieur neergezet waarbij je als kijker een stuk gemakkelijker de potentie van de woning ziet.Op de foto's hieronder kun je zien dat de keuken tegen dezelfde muur staat maar is vervangen door strakke, witte kasten met zwarte handgrepen. De indeling is iets veranderd door de hoge kast naast de koelkast weg te halen en bredere kasten neer te zetten.


De grootste verandering is het weghalen van de bovenkasten en de tegels. De muur is in dezelfde kleur geverfd als de rest van de ruimte. Hierdoor is een enorm gevoel van ruimte gecreëerd en ziet de keuken er strak en modern uit.


Bron alle foto's: www.turbulences-deco.fr

Het is in veel gevallen trouwens niet nodig om een complete verbouwing te doen. Meer weten? Kijk op verkoopstyling-online voor meer informatie.
 

2 opmerkingen:

 1. Beste,

  Welke RAL-kleur van wit werd er gebruikt voor de muren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anoniem,

  Deze foto's komen van www.turbulences-deco.fr. Geen idee welke kleur er op de muren zit. Het lijkt echt wit. Ral kleur 9010 dus. Maar echt zeker weten doe ik het niet.

  Hartelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen