woensdag 4 december 2013

SinterklaasAls je kleine kinderen hebt, ontkom je er niet aan: Sinterklaas. Vanaf 11 november is er een ware Sinterklaas-mania. In huize Snor volgen we dagelijks het Sinterklaasjournaal, gaan we naar de intocht en zetten de kinderen elke zaterdag hun schoen tot pakjesavond. Voor mij weer een reden om te stylen.


 
 
Dit is de hoek onder de trap. Op de hut van de jongens staan huisjes die je nu o.a. bij tuincentra kunt krijgen. Ik heb op een aantal huisjes met een benzinestift wat gezelligheid getekend. Erboven hangt een kalender van Xenos. Deze versie kost 14,95. Bij Intratuin wordt een soortgelijke kalender verkocht van boven de 100 euro. Aan een grote tak uit het bos hangen slingers met het woord Sint. De slingers maakte ik van bruin inpakpapier. Elk pakpapier is prima. Aan de bovenkant is de slinger omgeslagen. Maak een gaatje door de lange en de korte kant, prik er een splitpen door en sla de ijzertjes om. Zo blijft de slinger mooi hangen.
 
 
 
 
Het woord Sint kocht ik bij www.vlindersinjebuik.eu. Daar kun je ook het woord Xmas bestellen, voor als de man met witte baard weer is vertrokken.
 
Fijne pakjesavond!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten