woensdag 2 april 2014

Thuiswerken

Werk jij wel eens thuis? En doe je dat op de bank, aan de keukentafel of in een hoekje op zolder? Het kan ook anders. Laat je inspireren door deze werkplekken.

 
Hier is een tafel neergezet voor een boekenkast. Hou de tafel en de kast in dezelfde kleur en gebruik dezelfde materialen.

 
Op deze werkplek is een strakke tafel gecombineerd met een oude, bruine stoel. Het bruin komt heel subtiel terug in de accessoires.

 
Wie zegt dat een schuine wand verloren ruimte is? Hier is slim gebruik gemaakt van op maat gemaakte kasten. Ertussen is een buro gecreëerd. Door de strakke indeling te combineren met een kleed, ziet het er wat gezelliger uit.
 

 
Werken jij en je partner vaak thuis? Als je ruimte hebt kun je twee buro's naast elkaar zetten. Ook handig als je kinderen hebt die graag beneden hun huiswerk maken.
 

 
In deze opstelling is de werkplek gesitueerd achter de bank. Zowel de bank, de boekenkast en de tafel hebben dezelfde kleuren. Door de grote vaas creëer je een sidetable effect.  
 
De gemene deler op bovenstaande foto's is eenheid in materialen, kleuren en accessoires. Hou je werkplek rustig. Heb je veel documenten, pennen en andere kantoorbenodigdheden nodig? Investeer dan in kasten met laadjes die je onder of naast je buroblad zet. Integreer de werkplek in het interieur en besteed er aandacht aan. Zo is het ook een fijne plek om te zien als je niet aan het werk bent.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten