dinsdag 17 juni 2014

Pimp je caravan


Menig vakantieganger neemt zijn huis mee naar zijn vakantiebestemming. Voor alle duidelijkheid: een huisje op wielen. Tegenwoordig is het überhip om, zoals mijn jongste het noemt, je vakantierijdertje te personaliseren. Denk aan andere kussens, kleur op de muur, eventueel een kek behangetje, een verfje over de keuken, een buitenkleed en gezellige accessoires. Het grotere werk, laten we maar zeggen.


Ik schreef er hier al eerder over, maar meneer Snor en ik zijn niet echt van het kamperen. Het pimpen (en ervan genieten) is wel helemaal mijn ding. Daarom hebben we een bouwkeet in de tuin die, jawel, helemaal werd aangepast in stijl. Klik hier om onze keet in de huidige staat te zien.

Pinterest via Lanette Marcacci

Het kunnen wisselen van interieur maakt het zo leuk. Ben je retro-fan? Bij de kringloop, op Marktplaats en op vlooienmarkten kun je leuke retro items scoren. Hou je meer van een strakke, witte basis met felle kleuren? Dan slaag je heel goed bij winkels als Leenbakker en de Hema.

 www.hopecopeland.com.au

Word jij blij van zwart en wit? Dan ziet de caravan er zo uit:


www.caravanity.nl

www.babble.com

www. kararosalund.com

Kitsch, pastelkleuren of inrichting volgens een thema (het strand bijvoorbeeld, of de Jordaan), het kan allemaal. Waar je voorzichtig bent in je interieur, kun je je op zo'n klein oppervlakte helemaal uitleven. 

www.flickr.com

Meer inspiratie vind je o.a. op Pinterest en op Caravanity1 opmerking:

  1. Hoe trots ben jij op jouw gepimpte caravan in een graad van 0 tot 10?
    Tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs krijg je nu de exclusieve mogelijkheid om jouw gepimpte caravan te showen aan tienduizenden andere kampeerliefhebbers! Op dit vijfdaagse kampeerevenement (7-11 okt. a.s.) in de Jaarbeurs in Utrecht zal een speciaal ‘pimpplein’ ingericht worden, waar de meest mooie en bijzondere gepimpte caravans aan het publiek tentoongesteld worden. Mag de hele wereld zien hoe tof jouw caravan is gepimpt? En wil je anderen inspireren om zijn/haar caravan óók te gaan pimpen? Geef je nu op, win de meeste stemmen en maak kans op een Roast Chief Travel BarBQ!
    Neem contact op met Karin Lodewijks voor meer informatie en de voorwaarden (karin.lodewijks@jaarbeurs.nl). En... stuur meteen ook wat foto’s mee:-)

    BeantwoordenVerwijderen