maandag 1 december 2014

December: deze maand lezen op Ontwerpfabriek Snor...

Heeey hallo lieve bloglezer!
 
Wat gezellig dat je er weer bent. Het is geen toeval dat je vanaf deze maand weer regelmatig posts kunt lezen bij de Ontwerpfabriek. December is een interieurmaand bij uitstek. Denk aan het integreren van de Sint in je interieur en kerstversiering vanaf half december.   
Wat is nieuw? Elke maand opent Ontwerpfabriek Snor met een cover, zoals je hierboven kunt zien. Op deze cover kun je lezen welke posts je kunt verwachten, net als in een tijdschrift. De maand december begint uiteraard met de post "Sint in je huis". Vaste rubrieken zijn nieuws op het gebied van design, een binnenkijker, interieurinspiratie, een woonwinkeltip en een DIY. Elke maand opnieuw. December is niet compleet zonder een post over kerstversiering. Je krijgt deze maand maar liefst 7 tips om je huis helemaal kerstklaar te maken.

Fotografie Hans Mossel
 
Met dit nieuwe format hoop ik dat je mijn blog leest als een  woontijdschrift. Eentje waarbij je een maand nodig hebt om alle artikelen te lezen, want er worden 2 posts per week online gezet. En dat helemaal gratis. Zonder abonnement! Morgen staat de eerste post over het stylen van je huis voor het heerlijk avondje. Reactie geven of inspiratiewensen? Laat een berichtje achter of stuur een mailtje. Misschien kan ik er een post over schrijven. Ik wens je veel leesplezier en een hele fijne week.  
 
 
Veel leesplezier!
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten