maandag 1 december 2014

Sint in het interieur

 

Na 11 november gaat het los: één rechte lijn van Sint Maarten naar Sinterklaas en Kerst door naar Oud en Nieuw. Met kerst gaat de kerstboom in de kamer, maar hoe integreer je Sinterklaas en de Pieten (in wat voor kleur dan ook) in je interieur?


Nou, zo bijvoorbeeld. Knip van zwart karton silhouetten van gevelhuisjes. Maak of koop Sinterklaas op zijn paard hier. Leg de letters SINT neer van wit hout (Xenos), gebruik scrabble-letters of chocoladeletters en strooi hier pepernoten omheen. In een glazen pot met deksel (Blokker, Marskramer, Xenos) plak je het silhouet van Sinterklaas. Vullen met taai taai en klaar is je Sintdecoratie. Heb je een vensterbank? Plak de huisjes dan tegen het raam en decoreer je vensterbank.


Hier zie je dezelfde sint op zijn paard, maar dan verwerkt in een slinger. Helemaal leuk met de zwart geverfde klompjes en het paard.


Simpel maar doeltreffend: een 5 december illustratie maken op een krijtbord. Zodra Sint zondag weer vertrekt naar Spanje, leuk jij het bord weer op met een gezellige kersttekst. Laat het heerlijk avondje maar komen ;-).


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten