woensdag 7 januari 2015

Interieurtrends 2015

Volgens trendwatchers wordt dit jaar het jaar voor DIY en crafts. Het thema voor 2015 is dan ook "ambacht". Dat betekent dat we massaal aan het handwerken gaan het komende jaar. Met name mandwerk gemaakt van henna of raffia gaat het helemaal maken. Altijd al iets met een weefgetouw (hand loom)willen doen? Helemaal hip in 2015.Stylink
 
Een andere trend die al een tijd gaande is, is wat trendwatcher Lidewij Edelkoort het zogenaamde Nomadism noemt. Het stapelen van kussens, matrassen en papier en vervolgens bijeenbinden met een touw. Klaar om mee te nemen. Doordat we niet meer gebonden zijn aan een vaste werkplek en met onze smartphones overal bereikbaar zijn, trekken we makkelijker naar verschillende plekken. Dus pak je gezelligheid samen en creëer overal een fijne plek.
 
Interior Insider
 
Botanische prints zijn niet alleen doorgebroken in de modewereld, maar blijven ook in 2015. Buiten wordt nog meer doorgetrokken naar binnen met planten in huis (hangend, staand en aan de muur), natuurlijke materialen en vormen en prints uit de natuur.
 
 
En dan de kleur voor 2015: Marsala. Ik moet er nog even aan wennen. Een beetje stoerdere kleuren voor dit jaar zijn denimblauw met grijs. Daar kan ik me helemaal in vinden ;-).
 
 
Koper en goud in het interieur is zijn blijvertjes. Dus breid je verzameling vooral uit.
 
 
Haal uit trends wat je leuk vindt en combineer!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten