dinsdag 24 februari 2015

Inspirerende loft

Ik kan genieten van nieuwe ideeën, verandering en vernieuwing. Het geeft me inspiratie en energie. "The Loft" is zo'n nieuw idee. In juli vorig jaar opende The Playing Circle een Amsterdams appartement voor een maand op de vijfde verdieping van het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht.

 
In de oude concertzaal werden vintage meubels gecombineerd met design. Koper stond naast etnische accessoires. Een appartement met een lekkere sfeer.
 
 


 
Er is een sfeer neergezet alsof hier echt iemand woonde. Iemand met een uitgesproken smaak en een druk sociaal leven. 

 
Je kon aanbellen en binnenkijken was geen probleem.

 Mooi? Helaas is het appartement niet meer als zodanig te bewonderen. De Loft was een initiatief van The Playing Circle, die deze ruimte normaal gesproken als vergaderplek verhuurd. Het appartement was ingericht als beleving echt bij iemand in huis te kijken. The Playing Circle regelt niet alleen een prachtige locatie voor vergaderingen, maar neemt ook deel aan interieur-design projecten voor verschillende bedrijven. Met deze Loft creëerden zij een ruimte waar mensen zich thuis voelden en inspiratie konden opdoen. Deze inspiratie kon je meteen meenemen, want alles was te koop. De Loft was een maand te bewonderen en de ruimte is inmiddels weer te huren. Meer weten? Kijk op The Playing Circle
Bron foto's: thedenimdaily.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten