zaterdag 21 maart 2015

Bezoeken dit weekend: woonbeurs in Groningen

Joepie!! Het voorjaar is officieel begonnen. Ik schreef in de vorige post dat ik enorm de kriebels krijg van deze periode. Veranderkriebels, wel te verstaan. En waar kun je beter inspiratie opdoen als op een woonbeurs? Dit weekend kun je Wonen&Co bezoeken in Martiniplaza in Groningen.Wonen&Co is de zaterdagbijlage van het Dagblad van het Noorden en verzorgd één keer per jaar een woonbeurs. Een aantal jaren geleden gaf een vriendin mij op en kwam Shyra Heuting bij mij thuis voor een reportage "Het huis van mijn vriendin". Ontzettend leuk.

In dit jubileumjaar gaan ze echt voor de beleving. Je kunt niet alleen ideeën opdoen en interieuradvies krijgen, maar ook workshops volgen zoals deze van BijJosse.Op de beurs vind je een heus glazen huis, onder de noemer Live Wonen&Co. Het huis staat centraal op de beurs en er wonen drie dagen lang drie bewoners. Een studente Marketingcommunicatie, Student Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken en een interieurstylist. Als ze hun tijd goed uitzitten dan winnen ze een cheque van €450,- in te wisselen bij Kruit en Kramer.

Je kunt wooncheques ter waarde van € 100 euro vinden (en uitgeven) en de eerste 100 bezoekers van de dag krijgen een ontbijtje. Hoe leuk!
 
Een fijn weekend!
 
Ps: moet je apart naar Groningen rijden en ben je uitgekeken op de beurs? In de stad kun je ook erg leuke woonwinkels vinden. Kijk in de rechterkolom voor woonwinkelfavourites ;-).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten