zaterdag 2 januari 2016

Binnenkijken in huize Snor


 
 
Deze week was het zover: ons  huis in de Flair. Een tijd geleden werd ik benaderd door stylist Sabine Burkunk van Buro Binnenhuis of ik mee wilde werken aan een binnenkijker. Natuurlijk wilde ik dat! Samen met fotograaf Hans Mossel legden ze ons huis prachtig vast. Een flink aantal foto's kun je vinden in het artikel, maar hier vind je de foto's die niet zijn gepubliceerd.
 

 
 
Typmachine van de kringloop, kaart van VTWonen, vaasje van de kringloop mat zwart geverfd.
 
 
 
 
Herten via Marktplaats en de Noordermarkt in Amsterdam, kentekenplaten rommelmarkt, ketting zelfgemaakt met kralen van Sostrene Grene, kapstokjes HKLiving, plus via Tierlantijn.
 
 
 
 
 
 
 
Oude schoolplaat via Marktplaats, schoolbankje met stoel via kringloop, stoeltje via Marktplaats, lamp zelf gemaakt, letterbak gekocht op de vrijmarkt, groene burolamp via Marktplaats, hert aan de muur komt bij Xenos vandaan.
 

Styling: Sabine Burkunk  Fotografie: Hans Mossel 
 
Bed Ikea, tafel komt bij een antiekzaak vandaan. Deze stond in de keuken van een restaurant. Om de poten zit lood om het te beschermen tegen water. De tafel werd eerst door ons gebruikt als commode. Klimrek via Marktplaats, lamp zelf gemaakt, kruk van Combitex.
 
 
 
 Nu: de binnenkijker in Flair 52. Kijk ook op de website van Flair.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten